Kim a je ti? Kjo vajzë ka një ngjashmëri të frikshme me Kim Kardashian


17/06/2018

Ajo është kthyer në një model frymëzimi për vajzat e reja në të gjithë botën. Madje disa janë fiksuar aq keq pas Kimit saqë nuk iu tremben as operacioneve plastike, vetëm për t’u dukur si ajo.

Kamilla Osman është një 22-vjeçare, e cila ka një ngjashmëri të frikshme me Kimin. 

Dhe jo sepse e ka idhull dhe dëshiron t`i ngjajë, pasi Kamilla as nuk e njihte Kimin para se t’i vinin në dukje ngjashmërinë që ajo ka me të.

Ato janë takuar para dy vitesh dhe Kim ka publikuar edhe një foto me të. Zeshkane, me flokë të zeza dhe me super forma, Kamilla nuk ka asgjë më pak se Kim.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart