Fotoja e pasaportës tuaj është ‘turpëruese’, shikoni si ka dalë Lori Hoxha - Gazeta Express

06/09/2018 18:50

Fotoja e pasaportës tuaj është ‘turpëruese’, shikoni si ka dalë Lori Hoxha

06/09/2018 18:50

Këtë herë  trashëgimtarja e TOP MEDIA, Lori Hoxha ka guxuar dhe e ka bërë publike. Duhet pohuar se ajo nuk duket aspak keq edhe pse për të qenë më e sigurt ka vendosur disa nga opsionet e Snap Chat.

Po ju do guxonit të publikonin foton tuaj të pasaportës apo kartës së identitetit…?

/Gazeta Express/