• instaexpress

      Hot

      Demi Rose i lë pak vend imagjinatës

      Ajo ka forma të mahnitshme trupore që rivalizon motrat Kardashian. Dhe Demi Rose i ka shfaqu ato sërish në Ibiza ku po kalon pushimet.