Opinione dhe Editoriale

  • Asnjë kthesë në politikën ndaj refugjatëve në samitin e BE 0

  • Grinduni për gjithçka (por jo tani) 0

  • Ta njohim gruan jo si viktimë 0

  • ​Serbia e refuzoi Thaçin e dashuruar për të shkuar në Beograd 0

  • ​Për shtetin, sigurinë dhe demokracinë 0

  • ​Marrëdhëniet serbo-shqiptare dhe shqetësimi europian 0