Kthehu lart
Shto shpallje Falas

Sot
07:10

Nivelizim-ybercuk dyshemeve marr banes me kompensim Nivelizim-ybercuk dyshemeve marr banes me kompensim 1.20 €

Prishtinë

Të tjera

01 Tetor
22:29

Tenda tavolina karrika me qira ne Prishtine ,Fushekosove ,Kastriot ,Mitrovice ,Vushtrri Tenda tavolina karrika me qira ne Prishtine ,Fushekosove ,Kastriot ,Mitrovice ,Vushtrri Me marrëveshje

Prishtinë

Rrjet & komunikim

01 Tetor
22:28

Tenda (shatora) tavolina karrika me qira Prishtine,Fushekosove Tenda (shatora) tavolina karrika me qira Prishtine,Fushekosove Me marrëveshje

Prishtinë

Tenda kopshti

01 Tetor
21:37

Shtepi me Qera ne Prishtinë Shtepi me Qera ne Prishtinë Me marrëveshje

Prishtinë

Shtëpi

01 Tetor
21:20

Banesa te dafiana standard Banesa te dafiana standard 270.00 €

Prishtinë

Banesë

01 Tetor
20:45

VW JETTA 1.6 Diesel VW JETTA 1.6 Diesel Me marrëveshje

Prishtinë

Vetura

01 Tetor
20:43

Shitet ose Leshohet me Qera Shtepija ne Bregun e Diellit lagjeja e RE afer Auto Strades Shitet ose Leshohet me Qera Shtepija ne Bregun e Diellit lagjeja e RE afer Auto Strades Me marrëveshje

Prishtinë

Shtëpi

01 Tetor
16:45

Lëshoj banesë me qera ne Lagjen e Spitalit-Prishtinë afer Falultetit te Mjeksisë dhe Teknik Lëshoj banesë me qera ne Lagjen e Spitalit-Prishtinë afer Falultetit te Mjeksisë dhe Teknik Me marrëveshje

Prishtinë

Banesë

01 Tetor
15:40

Shes shtepin Shes shtepin Me marrëveshje

Ferizaj

Shtëpi

01 Tetor
15:13

shitet truallishe truallin me siperfaqe 3.5 ari shitet truallishe truallin me siperfaqe 3.5 ari Me marrëveshje

Pejë

Truall (Tokë)

01 Tetor
15:13

Leshoi Banesen me Qira Breg Diellit te Banesat e Bardha te Furra Epoka. Leshoi Banesen me Qira Breg Diellit te Banesat e Bardha te Furra Epoka. 250.00 €

Prishtinë

Banesë

01 Tetor
15:13

Toke emshire shitet komplet 10.35ari-super oferta* Toke emshire shitet komplet 10.35ari-super oferta* Me marrëveshje

Prishtinë

Truall (Tokë)

01 Tetor
15:13

Shes shtepin ne lagjen marigona 2 Shes shtepin ne lagjen marigona 2 120.00 €

Prishtinë

Shtëpi

01 Tetor
15:13

Shes banes ne breg te diellit ne katin e 1 Shes banes ne breg te diellit ne katin e 1 38,000.00 €

Prishtinë

Banesë

01 Tetor
15:13

Shes 10 ari truall mbrapa Grandstores Shes 10 ari truall mbrapa Grandstores 17,500.00 €

Prishtinë

Truall (Tokë)

01 Tetor
15:13

Shes banes te banesat e bardha ne katin e 1 Shes banes te banesat e bardha ne katin e 1 55,000.00 €

Prishtinë

Banesë

01 Tetor
15:13

Shes banes ne lagjen Emshir ne katin e 1 Shes banes ne lagjen Emshir ne katin e 1 55,000.00 €

Prishtinë

Banesë

01 Tetor
15:13

Shes 4 ari truall afer lagjes Qendresa Shes 4 ari truall afer lagjes Qendresa 1,800.50 €

Prishtinë

Truall (Tokë)

01 Tetor
15:13

Shes 20 ari truall ne Qagllavic afer lagjes NIC Shes 20 ari truall ne Qagllavic afer lagjes NIC 18,500.00 €

Prishtinë

Truall (Tokë)

01 Tetor
15:13

Shes 3 ari truall ne Qagllavic afer lagjes NIC Shes 3 ari truall ne Qagllavic afer lagjes NIC 15,000.00 €

Prishtinë

Truall (Tokë)

01 Tetor
11:16

Shes Truallin ne Bernicen e eperme Shes Truallin ne Bernicen e eperme Me marrëveshje

Prishtinë

Truall (Tokë)

01 Tetor
11:02

Lshoj Banesen me qera ne Tok barqe mobiluar ekstra Lshoj Banesen me qera ne Tok barqe mobiluar ekstra 250.00 €

Prishtinë

Banesë

01 Tetor
11:02

Leshoi 3 Banesa me Qira ne Dardani si dhe te RRuga Be . Leshoi 3 Banesa me Qira ne Dardani si dhe te RRuga Be . 250.00 €

Prishtinë

Banesë

01 Tetor
11:02

Lshoj 4 Banesa me qera per familjar dhe studenta Lshoj 4 Banesa me qera per familjar dhe studenta 250.00 €

Prishtinë

Banesë

01 Tetor
11:02

SHES TROJE NE ZLLATAR TE RESTORANT KULLA PRISHTIN - Zllatar- Matiqan SHES TROJE NE ZLLATAR TE RESTORANT KULLA PRISHTIN - Zllatar- Matiqan Me marrëveshje

Prishtinë

Truall (Tokë)

01 Tetor
11:02

Shes Banesen ne Bregun e diellit te banesat e kuqe ndertim i vjeter 35m2 Shes Banesen ne Bregun e diellit te banesat e kuqe ndertim i vjeter 35m2 Me marrëveshje

Prishtinë

Banesë

01 Tetor
10:44

Kategoria: Truall (Tokë) Shes Token ne Veternik afer Hotel Jakoves me sipe 26 ari. Kategoria: Truall (Tokë) Shes Token ne Veternik afer Hotel Jakoves me sipe 26 ari. Me marrëveshje

Prishtinë

Truall (Tokë)

01 Tetor
10:44

LOKAL ME QERA LOKAL ME QERA Me marrëveshje

Prishtinë

Lokal

01 Tetor
10:44

shes toke ne Batus afer Miradi se Poshtme rruga per Lipjan shes toke ne Batus afer Miradi se Poshtme rruga per Lipjan Me marrëveshje

Prishtinë

Truall (Tokë)

01 Tetor
10:44

Shtëpi 310m2 me 4 ari truall Shtëpi 310m2 me 4 ari truall 99,000.00 €

Prishtinë

Shtëpi