Kthehu lart

Studentët e UP'së kundër zvogëlimit të bursave

Studentët e UP'së kundër zvogëlimit të bursave GazetaExpress

Ky është djali i biznesmenit shqiptar në SHBA që bën thirrje për sulme terroriste Ky është qyteti i parë që mbulohet nga bora

The New York Times: E gjithë bota sytë nga përpjekja e Kosovës për të ndalë Specialen

Kosova shpenzon miliona euro për qiranë e konsullatave dhe ambasadave
Studentët e Universitetit të Prishtinës në anketën e Radios Evropa e Lirë, "VOX", thonë se ulja e bursës nga 900 në 600 euro do t'i dëmtojë studentët në masë të madhe.

Ata thonë se senati dhe drejtuesit e fakulteteve duhet të mendojnë për gjetjen e mënyrës së rritjes së vlerës së bursave për studentët dhe jo zvogëlimit të tyre.


    Data: 14 Janar 2018 10:43
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera