Kthehu lart

Fshihet emërtimi në serbisht i Teatrit Kombëtar të Kosovës

Fshihet emërtimi në serbisht i Teatrit Kombëtar të Kosovës GazetaExpress

Në pllakën ku shkruhet emri i Teatrit Kombëtar të Kosovës, në tri gjuhët zyrtare të shtetit: shqip, anglisht dhe serbisht, është fshirë mbishkrimi në gjuhën serbe, shkruan Zeri.info.

Emërtimi “Teatri Kombëtar i Kosovës” tashmë shihet vetëm në shqip dhe anglisht, kurse rreshti në serbisht është mbuluar me ngjyrë të zezë, siç edhe shihet në këtë fotografi të realizuar nga Zëri. Kur ka ndodhur kjo nuk dihet.


    Data: 17 Shkurt 2017 15:07
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera