Kthehu lart

Familjarët e pacientëve lodhen duke pritur në korridoret e QKUK-së

Familjarët e pacientëve lodhen duke pritur në korridoret e QKUK-së GazetaExpress

Familjarët e pacientëve detyrohen që të presin në këmbë me orë të tëra për t’i vizituar të afërmit e tyre në disa prej klinikave në QKUK.

Kjo ngase në shumicën prej klinikave nuk ka ulëse ose pritore ku familjarët do të mundë ta prisnin të paktën rehatshëm për të hyrë në vizita. 

Nëpër klinikat e QKUK-së mungon një nga gjërat më elementare për pacientët dhe familjarët e tyre. Gjendje e tillë është në klinikën e Kardiokirurgjisë në QKUK.

    Data: 06 Dhjetor 2017 14:10
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera