Kthehu lart

Exit Poll: Oferta më e mirë për Black Friday

Exit Poll: Oferta më e mirë për Black Friday GazetaExpress

Instituti i Monitorimit të Ofertave ka mbledhur dhe hulumtuar të gjitha reklamat e prezantuara për "Black Friday" në Kosovë, që karakterizohen me zbritje kryesisht nga 20%-50%.


Nga monitorimi i dhjetëra ofertave të lansuara këtë javë, mund të konstatojmë që ka biznese që kanë tejkaluar çdo parashikim duke ofruar ZBRITJE TË ÇMENDURA 70-80%. Vëzhguesit tanë nuk u besuan reklamave, prandaj vendosen të vizitojnë dyqanet për të konstatuar vërtetësinë e ofertave.

Konsumatorët e anketuar në zinxhirin më të madh të shitjeve me pakicë VIVA FRESH STORE u ndanë të kënaqur me ofertën e prezentuar dhe ZBRITJET E PAIMAGJINUESHME 70-80% që gjetën në dyqane, përderisa Stafi i Viva Fresh Store ishte i përgatitur maksimalisht që të shërbente në mënyrën më të mirë konsumatorët e pranishëm.

Instituti i Ofertave do të vazhdojë të monitoroj të gjitha ofertat në datat e veçanta dhe do t’ju mbajë të informuar.


    Data: 24 Nentor 2017 10:27
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera