Turqia shton masat e sigurisë në pikat kufitare


16/07/2016

Pas publikimit të listës së Gjeneralëve dhe zyrtarëve të tjerë të ushtrisë të cilët ishin pjesë e tentativës për grusht shteti në bashkëpunim me organizatën FETÖ masat në pikat kufitare janë shtuar, shkruan AA.

Masat janë rritur pas një informacioni nga Shërbimi Informativ i Turqisë. Në mesin e personave të cilët ka informacione se një grup personash që mbronin këtë tentativë për grusht shteti, në mesin e të cilëve ka gazetarë, anëtarë të gjyqësorit dhe ushtarakë, thuhet se është edhe ish përfaqësuesi i gazetës Zaman në Ankara, Mustafa Ünal, si dhe gazetarët, Abdülhamit Bilici, Nuh Gönültaş, İbrahim Karayeğen, Ali Ünal, Faruk Mercan dhe Mehmet Kamış.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart