Trump e ka tani një mesazh ”shumë të fuqishëm” nga Maqedonia (Video)


07/02/2017

Video tregon se ku është Maqedonia, çka ndodh në Maqedoni dhe si vepron Maqedonia në politikë, shkruan Telegrafi.

Leka i madh (Aleksandri i Madh) përmendet gjithashtu në këtë video. ”Aleksandri e bëri Maqedoninë të madhe, shumë të madhe” duke aluduar në sloganin e Trump ”Make America great again!”.

Shkupi 2014 është përmenduar si projekt i keq ku numërohen mbi 200 përmendore. 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart