Tërmeti në Shkup shkaktoi dëme të mëdha në markete dhe qendra tregtare (Foto) - Gazeta Express

Tërmeti në Shkup shkaktoi dëme të mëdha në markete dhe qendra tregtare (Foto)

11/09/2016 17:13

Pas tërmetit kanë ndaluar së punuari dhe semaforët në zonën qendër të Shkupit.

Qytetarët ende qëndrojnë në rrugë dhe nuk kthehen në shtëpitë e tyre nga frika për dridhje të reja.

Janë mbyllur edhe disa objektet tregtare, pasi mallrat e tyre janë përplasur në tokë dhe janë shkaktuar dëme të mëdha materiale./TetovaSot