Tërmeti i fuqishëm në Shkup prishi edhe xhaminë (Foto)


11/09/2016

Ndryshe sot në Shkup ka pasut tre tërmete që deri më tani bilanci i të lënduarëve arrin në 50 persona si dhe shumë dëme materiale.

Gjithashtu pas tërmetit t tretë edhe uji i pijshimë ka ndryshuar ngjyrën.

load
load
load
load
load
load

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart