Sot mbahet mbledhja e Qeverisë, nuk dihet nëse Demarkacioni është në rend dite


15/07/2016


13 korrik ishte caktuar mbledhja e Qeverisë së Kosovës, ku do të shqyrtohej
Projektligji për Ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror ndërmjet
Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi, por ishte shtyrë pa dhënë ndonjë datë
konkrete.

Nuk
dihet nëse Projektligji për Ratifikikimin e Marrëveshjes për Demarkacion me
Malin e Zi do të jetë në rend dite.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart