Shkruhet historia, Trump shtrëngon duart me Kim Jong Un


12/06/2018

Ata janë udhëheqësit e parë të vendeve të tyre përkatëse që takohen, pas disa grindjeve të mëdha diplomatike, shkruan CNN.

Takimi mes Trump dhe Kim Jong Un është njëra prej zhvillimeve historike.

Ata janë takuar në hotel Capella të shoqëruar nga përkthyesit e tyre, ndërkohë më pas kanë mbajtur një takim më të zgjeruar.

Në agjendë të takimit pritet të flitet për agjendën bërthamore të Koresë së Veriut, që Trump shpreson ta bindë Jong Un, që ta braktisë atë rrugë, në këmbim të ndihmës ekonomike.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart