​Serbët sulmojnë “Shtegtarët e Lirë” në Graçanicë - Gazeta Express

​Serbët sulmojnë “Shtegtarët e Lirë” në Graçanicë

30/04/2014 23:19

Lajmin e ka konfirmuar lideri i grupit, Ekrem Avdiu për emisionin “Interaktiv” të KTV’së.

Edhe pse kanë qenë të përcjellur nga Policia e Kosovës, Avdiu ka konfirmuar se kur kanë arritur në Graçanicë, janë sulmuar nga serbët. Si pasojë e sulmit, dy persona nga grupi “Shtetgarët e Lirë” kanë marrë lëndime dhe u është dashur trajtimi mjekësor.