​Salustro po hetohet për korrupsion (Video)


08/04/2014

Emisioni “Betimi për drejtësi”, në bazë të burimeve që ka thotë se prokurori Mauricio Salustro dhe gjykatësi Francesko Fjori, janë duke u hetuar për veprimtari të dyshimta korruptive, pë rmarrje të ryshfetit, duke keqpërdorur pozitën e tyre zyrtare si prokurorë dhe si gjykatë.

Hetimet ndaj tyre po zhvillohen nga një Task Forcë e përzier kur bëjnë pjesë prokurorë vendor e ndërkombëtar. 

Hetime by GazetaExpressTV

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart