Konfirmohen përçarjet e koalicionit, deputeti i LDK’së thotë se PDK po do të na çoi në zgjedhje


14/07/2016

“Do të jetë e vështirë që ta votojmë Demarkacionin me gjithë këto keqkuptime” ka thënë Salihaj.

“Ne ende nuk kemi në dorë asgjë për këtë proces” ka deklaruar deputeti i LDK-së.

Por, Salihaj ka thënë se vështirë se mund të shkohet në zgjedhje pa u kryer Demarkacioni dhe Gjykata Speciale. Ai ka thënë se gjithçka do të varet nga disponimi i ndërkombëtarëve.

Këto komente Salihaj i ka bërë për “InfoBox” të RadioDukagjinit.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart