Partia FJALA: Mbështesim popullin, presidentin dhe qeverinë e Turqisë


16/07/2016

“Mbështesim fuqishëm Popullin, Presidentin dhe Qeverinë e Turqisë. Kundërshtojmë fuqishëm “grusht shtetin” e organizuar nga një pjesë e ushtrisë turke. Ky grusht shtet është kundër popullit dhe vullnetit të tij. ZOTIe ruajt popullin e Turqisë, ZOTI e ruajt Presidentin Erdogan”. 

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart