“Politika është interes dhe SHBA-të... janë gati të krijojnë shtetin e tretë shqiptar!”

Në vizionin e Amerikës për rajonin e Ballkanit, shihet krijimi i një shteti të tretë shqiptar.

GazetaExpress

Është kjo deklarata e avokatit Spartak Ngjela i ftuar në Oraneës, i cili shprehet se SHBA po nis përgatitjet për krijimin e një shteti të tretë shqiptar.

Ngjela: Ka një shtet shqiptar të dytë në Ballkan, Kosova. Kemi një shtet të tretë që po përgatitet të jetë shqiptar, Maqedonia, që nuk e kemi përgatitur ne.

Ka ardhur dhe i ka "thyer hundët" Brian Yee. Kemi edhe lëvizje anësore të pa rëndësishme që tregojnë për një vizion të ri amerikan për Ballkanin Perëndimor. Flitet që është interes primar i SHBA-ve. Politika është interes./Gazeta Express

Të tjera

Lajmet e fundit