Gratë shqiptare protestojnë para Kryeministrisë

Në ditën e 8  marsit shumë femra shqiptare kanë zgjedhur të protestojnë në ditën ndërkombëtare kushtuar atyre. 

GazetaExpress

Ato kanë nisur një marshim nga sheshi Skëndërbej drejt Kryeministrisë  me pankarat në duar për të kërkuar të drejtat e tyre, barazi e dinjitet.

Thirrjet e grave shkonin për punësim, mbrojtejn e tyre nga dhuna e ushtruar, parandalimi i martesave në moshë të hershme si dhe mundësi të reja për gratë rome. /Gazeta Express/ 

Të tjera

Lajmet e fundit