Kthehu lart

Gratë shqiptare protestojnë para Kryeministrisë

Gratë shqiptare protestojnë para Kryeministrisë GazetaExpress

Në ditën e 8  marsit shumë femra shqiptare kanë zgjedhur të protestojnë në ditën ndërkombëtare kushtuar atyre. 

Ato kanë nisur një marshim nga sheshi Skëndërbej drejt Kryeministrisë  me pankarat në duar për të kërkuar të drejtat e tyre, barazi e dinjitet.

Thirrjet e grave shkonin për punësim, mbrojtejn e tyre nga dhuna e ushtruar, parandalimi i martesave në moshë të hershme si dhe mundësi të reja për gratë rome. /Gazeta Express/     Data: 08 Mars 2018 13:49
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera