Kthehu lart

Aplikimi për vizë, kujdes ky veprim mund tju ndalojë përgjithmonë hyrjen në SHBA

Aplikimi për vizë, kujdes ky veprim mund tju ndalojë përgjithmonë hyrjen në SHBA GazetaExpress

Ambasada amerikane në Tiranë ka reaguar sërish në lidhje me procesin e aplikimit për vizë turistike.

Bëhet apel ndaj qytetarëve që të tregohen të kujdesshëm gjatë aplikimit pasi mund të ndodhë që tu revokohet viza përgjithmonë.

“Tregohuni të sinqertë dhe të saktë gjatë plotësimit të formularit dhe intervistës. Ju lutemi, mbani mend se kushdo që ju thotë të kundërtën, nuk po vepron në interesin tuaj më të mirë.

Mos bëni biznes me askënd që përpiqet t’ju sigurojë një vizë nëpërmjet mashtrimit. Ju mund të humbni shume para, si dhe mund t’iu ndalohet hyrja përgjithmonë në SHBA. Le t’i lëmë së bashku pa punë mashtruesit.”

Për të aplikuar në mënyrë korrekte për një vizë, ndiqni hapat tek: https://go.usa.gov/xnRRg

Tregohuni të sinqertë dhe të saktë gjatë plotësimit të formularit dhe intervistës. Ju lutemi, mbani mend se kushdo që ju thotë të kundërtën, nuk po vepron në interesin tuaj më të mirë.

To apply for a visa correctly, folloë the steps at https://go.usa.gov/xnRRg

Be honest and correct during the application and intervieë process. Please remember, anyone ëho tells you to do otherëise does not have your best interests at heart.

    Data: 14 Dhjetor 2017 14:41
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera