USHT uron Ditën ndërkombëtare të gruas

Me rastin e kësaj dite të shënuar kam nder dhe kënaqësi,  t’ua përcjell urimet më të sinqerta nënave dhe motrave tona për festën e tyre, festën e 8 Marsit, Ditën ndërkombëtare të gruas.

GazetaExpress

T’u shprehim nderimin dhe mirënjohjen e pakufishme nënave dhe motrave tona për kontributin e dhënë në të gjitha fushat e jetës.

Duke ua uruar festën, shpreh besimin e plotë se kontributi intelektual e jetësor i femrës, veçanërisht i gruas shqiptare, mbetet një përbërës i rëndësishëm për vendin tonë dhe përmbushjes së aspiratës evropiane./Gazeta Express/

Të tjera

Lajmet e fundit