Kthehu lart

NP "Rrugët e Maqedonisë" rekomandojnë kujdes gjatë drejtimit të automjetit

NP "Rrugët e Maqedonisë" rekomandojnë kujdes gjatë drejtimit të automjetit GazetaExpress

Komunikacioni në rrugët e shtetit zhvillohet rrjedhshëm, nëpër rrugë të lagështa.

Siç informon NP “Rrugët e Maqedonisë”, në disa akse rrugore të cilat kalojnë nëpër grykat është e mundur paraqitje e rrëshqitjeve të dheut.

NP “Rrugët e Maqedonisë” apelon kujdes gjatë drejtimit të automjetit dhe përshtatje të shpejtësisë sipas kushteve në rrugë.

    Data: 07 Mars 2018 18:36
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera