Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Komunikacioni në rrugët e shtetit zhvillohet rrjedhshëm, nëpër rrugë të lagështa.

GazetaExpress

Siç informon NP “Rrugët e Maqedonisë”, në disa akse rrugore të cilat kalojnë nëpër grykat është e mundur paraqitje e rrëshqitjeve të dheut.

NP “Rrugët e Maqedonisë” apelon kujdes gjatë drejtimit të automjetit dhe përshtatje të shpejtësisë sipas kushteve në rrugë./Gazeta Express/

Të tjera

Lajmet e fundit