Kthehu lart

Bashkëpunim në mes Maqedonisë dhe Sllovenisë për rrugët shtetërore

Bashkëpunim në mes Maqedonisë dhe Sllovenisë për rrugët shtetërore GazetaExpress

Ndërmarrjet për Rrugët Shtetërore të Maqedonisë dhe Sllovenisë do ta përmirësojnë bashkëpunimin. 

Udhëheqësitë e të dy ndërmarrjeve shtetërore nesër do të nënshkruajnë marrëveshje ndërshtetërore për bashkëpunim. Në të, mes tjerash, është paraparë këmbim i përvojave, si dhe bashkëpunim në zbatimin e teknologjive të reja edhe në aktivitete të tjera në punë./Gazeta Express/

    Data: 07 Mars 2018 12:05
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera