Aksident në Tearcë, përfshihet edhe vetura e policisë

Para pak çastesh në fshatin Tearcë, të Komunës së Tearcës-Tetovë, ka ndodhur një aksident ku janë përfshirë tre vetura, dy vetura civile dhe një veturë policie.

GazetaExpress

“Po ka ndodhur një aksident, por nuk bëhet fjalë për tentim ikje” deklaroi zëdhênësi i policisë Marjan Josifovski për Tetova1.

“Ka të lënduar por nuk kemi informacione konkrete se në çfarê shkalle janê dhe se a janë policët të lënduar. Informacione më të detajuara do ju japim në vazhdim”, shtoi Josifovksi.

Të tjera

Lajmet e fundit