Në Maqedoni ekspozohen fotografi nga vepra e Nënë Terezës


10/09/2016

Në hapjen e ekspozitës është paralajmëruar edhe fjalim i ministrit të Mbrojtjes, Zoran Jolevski.

Në kuadër të ekspozitës do të vendosen një numër i madh i dokumenteve dhe fotografive nga jeta dhe vepra e Shën Nënë Terezës, si dhe kopja e vetme e verifikuar nga Diploma për marrjen e çmimit Nobel për Paqe.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart