Murati: "Trepça" u shpëtua, radha është te zhvillimi ekonomik


08/10/2016

“Ligji për “Trepçën” i miratuar sot herët nga Kuvendi i Kosovës ishte një domosdoshmëri për ta shpëtuar “Trepçën” nga likuidimi dhe për t’i krijuar kushtet për ta shndërruar atë nga barrë ekonomike dhe politike në një burim zhvillimi për vendin”, ka thënë kryetari i Lëvizjes për Bashkim (LB) Valon Murati.

Ai
gjithashtu ka përgëzuar kolegun partiak deputetin e LB-së, Raif
Qela, për punën që ka bërë gjatë
procesit së
trajtimit të
ligjit.

“Krenar
për punën që ka bërë deputeti i Lëvizjes për Bashkim, Raif Qela,
si në fushën e presionit publik që ligji të vijë sa më parë në
kuvend ashtu edhe me punën që ka bërë në Komisionin për
Zhvillim Ekonomik gjatë trajtimit dhe amendamentimit të ligjit”, ka
shtuar Murati.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart