Muhaxheri: LDK nuk do të bëhet pjesë e lojërave të qeverisë - Gazeta Express

Muhaxheri: LDK nuk do të bëhet pjesë e lojërave të qeverisë

29/03/2018 23:05

Muhaxheri, ka treguar po ashtu se LDK nuk do të bëhet pjesë e Qeverisë. Sipas tij kjo parti nuk bëhet lojë e qeverisë aktuale.

‘Ne nuk do të bëhemi pjesë e qeverisë. Tash do të mbesim në opozitë dhe nuk do të bëhemi pjesë e lojërave të qeverisë aktuale. Jemi të bindur se më mirë është te jemi në opozitë dhe me votën e qytetarëve ta marrim edhe qeverinë”, ka thënë ai në “DPT te Fidani” në T7.

Gazmend Muhaxheri ka bërë me dije se shumë shpejt LDK do të del edhe me një qëndrim përfundimtar për hyrjen ose jo në Qeveri.

“Këto ditë do të dilet edhe më një qëndrim zyrtarë për krejt zhvillimit”, ka thënë ai.