Ligji askund, “Trepça” shqyrtohet në Kuvend të premten


04/10/2016

Kjo mënyrë e procedimit është në kundërshtim me Rregulloren e Kuvendit, e cila thotë se ftesa, me rend dite dhe me materiale për shqyrtim, u dërgohen deputetëve së paku tri ditë pune para mbledhjes plenare, shkruan sot Koha Ditore.

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, e ka arsyetuar veprimin me atë se praktika të tilla kanë ndodhur edhe në të kaluarën.

Ai ka premtuar se Projektligji do të miratohet në procedurë të përshpejtuar, ku “Trepça” do të trajtohet si çështje e veçantë, në kuadër të 12 pikave të tjera.

Por opozita ka ngritur dyshime për vonesat në procedimin e ligjit.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart