LDK mbledhje urgjente, nuk dihet arsyeja


12/07/2016

Arsye se pse është thirrur kjo mbledhje mund të jetë anulimi i mbledhjes së Qeverisë, ku do të procedohej marrëveshja për demarkacionin e kufirit me Malin e Zi, por edhe ndoshta për tkurrjen e ministrive. Këtë të fundit e ka përmendur sot gjatë ditës, ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj.

Para parkingut të selisë së LDK-së janë duke u parë veturat e të gjithë zyrtarëve të LDK-së përfshirë kryetarin Mustafa dhe anëtarët tjetër.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart