LDK: Ligji për "Trepçën", arritje e Qeverisë dhe e Isa Mustafës


08/10/2016

“Duke vlerësuar kontributin e subjekteve politike që përkrahën miratimin e këtij ligji në Kuvend, LDK-ja konsideron se miratimi i tij dhe hapja e perspektivës zhvillimore të “Trepçës” është edhe një premtim i mbajtur nga Qeveria e Kosovës, e udhëhequr nga kryeministri Isa Mustafa”, thuhet në komunikatën e dërguar për media.

Më tej në komunikatë LDK-ja thekson: “Duke pasur parasysh rëndësinë ekonomike dhe vlerën e gjithanshëm nacionale të “Trepçës”, LDK-ja e vlerëson në veçanti faktin se Ligji përcakton qartë që resurset minerare janë pronë e Republikës së Kosovës dhe se prona e “Trepçës” është dhe mbetet pronë e Kosovës”.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart