Kryesia e Kuvendit nderon me një minutë heshtje viktimat e sulmit në Francë


15/07/2016

Kryetarët e grupeve parlamentare do të diskutojnë dhe vendosin rreth kërkesës së grupit të deputetëve për organizimin e një debati profesional-shkencor mes komisionit shtetëror për Demarkacion dhe grupit të njohësve profesionist për diskutim dhe ballafaqim faktesh për çështjen e Demarkacionit Kosovë-Mali i Zi.

Sipas një njoftimi nga Kuvendit i Kosovës, shqyrtimi kësaj kërkese është paraparë në pikën e tretë të rendit të ditës.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart