Këta janë krerët e puçit në Turqi (Video)


17/07/2016

Në video janë thuajse një pjesë e madhe e udhëheqësve të puçit që kanë qenë në hierarkinë e ushtrisë turke.

Në video shihen këta udhëheqës që janë keqtrajtuar dhe kanë plagë nëpër trup.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart