Ka filluar grumbullimi i veteranëve para Qeverisë (Foto)


30/09/2016

Megjithatë, numri i të pranishmëve është i pakt, derisa masa të shtuara të sigurisë kanë rrethuar ndërtesën e Qeverisë.

Protesta është thirrur nga Këshilli për Mbrojtjen e Veteranëve të UÇK-së. Xhevdet Qeriqi, kryetar i këtij Këshilli, ka thënë se duke u bazuar në padrejtësitë që u janë bërë familjeve të dëshmorëve dhe kategorive të tjera të luftës së UÇK-së nga ana e Ministrisë të Punës dhe Mirëqenies Sociale, veteranët, sipas tij, kanë vendosur se nuk do të tolerojnë më të nëpërkëmbet dinjiteti i tyre.

Gazeta Express në vazhdim sjell detaje të tjera…

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart