Ja si duhet të veproni në kohë kur ka tërmete, ndiqni këto këshilla


11/09/2016

Më poshtë ju sjellim disa këshilla se si të mbroheni nga tërmetet.

-Ulu menjëherë poshtë, përpara se vetë tërmeti të të rrëzojë dhe mblidhi gjunjët dhe krahët.

-Mbuloje kokën dhe qafën, edhe të gjithë trupin nëse është e mundur, duke u ulur poshtë një tavoline apo poshtë ndonjë mobilje që nuk mund të rrëzohet mbi ty. Mbahu fort, këshillon noa.al.

-Nëse afër jush nuk ka asnjë mobilje mund të uleni dhe të mbuloni kokën dhe qafën pranë një muri të brendshëm.

-Nëse ndërtesa juaj është ndërtesë e re, mos u vendosni poshtë një dere.

-Kur nisin lëkundjet gjëja më e mirë që duhet të bëni është të mos lëvizni nga njëra dhomë në tjetrën.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart