Gruda: Ia keni huq me demarkacionin


12/07/2016

Gruda ka thënë se ka fakte të mjaftueshme se kanë ndodhur gabime në këtë proces dhe se Kosova humb në territor nga kjo marrëveshje.

“Demarkacioni është çështje shtetërore. Për zgjidhjen e çështjeve shtetërore mandatin e kanë deputetet. Këta duhet me mbrojt interesin shtetëror. Për këtë këta kanë argumente sa të donë” ka thënë profesori Gruda.

Po ashtu, Gruda është shprehur i gatshëm që t’i bashkohet çdo lloj tryeze për të diskutuar këtë problem, raporton “zeri.info”.

“Unë kisha shkuar në çdo konferencë për të dhënë kontributin tim. Nuk jam anëtar i asnjë partie, porse jam i bindur që e drejta është kjo që unë po them. Unë jam shumë i bindur në këtë që po them” ka deklaruar profesori Gruda për emisionin “InfoBox” të Radio Dukagjinit.  

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart