Express Story: Shën Tereza


05/09/2016

Murgesha shqiptare, e famshme në të gjithë botën mori shtetësinë indiane në vitin 1948. Ajo është themeluese e “Misionarëve të Bamirësisë” dhe ka punuar për të ndihmuar të varfrit dhe njerëzit e shkelur.

Express Story sjell kronikën e përgatitur për Nënën Terezë.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart