Express ndërprenë transmetimin LIVE, inkuadrohemi nëse ka ngjarje të rëndësishme - Gazeta Express

28/11/2015 18:15

Express ndërprenë transmetimin LIVE, inkuadrohemi nëse ka ngjarje të rëndësishme

28/11/2015 18:15

Aktualisht situata paraqitet e qetë dhe ka mjaftë pak njerëz në rrugë përballë forcave policore të cilat kanë bllokuar rrugën Luan Haradinaj.

Express njofton lexuesit dhe partnerët medialë se do ta ndërprenë këtu transmetimin live – për t’u lidhur në kohë reale nëse do të ketë zhvillime tjera gjatë mbrëmjes.