Erdogani u dërgon qytetarëve mesazh në telefona mobil


16/07/2016

Mesazhi, i cili u dërgua përmes “RT ERDOGAN”, dhe mbante emrin e tij të plotë, Recep Tayyip Erdogan, po ashtu u bëri thirrje njerëzve që të dalin në rrugë kundër “një kuadri të vogël.”

/Gazeta Express/

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart