Erdogan i kërcënon ushtarët: Do ta paguani për këtë që e keni bërë


16/07/2016

 “Ata do ta paguajnë për atë që e kanë bërë”, tha Erdogan gjatë fjalimit të tij aeroportin e Stambollit.

“Kjo kryengritje do ta marrë përgjigjen e saj nga ligji dhe atyre do t’i jepet një përgjigje në sistemin gjyqësor. Ata duhet ta dinë se në këtë vend ligji do të zbatohet “, tha ai./GazetaExpress/

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart