Ende s’ka filluar seanca e paralajmëruar, mungojnë deputetët


07/10/2016

Gazetarët e në Kuvend bëjnë me dije se disa deputetë kanë mbërritur në sallë, por ende jo të gjithë. Madje, u tha që do të mbahet edhe seancë e jashtëzakonshme për arrestimin e Nehat Thaqit.

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri ka pranuar amendamentet nga deputetët dhe Grupet Parlamentare dhe ka shqyrtuar ato.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart