E vërtetë, ish-ushtari i UÇK’së në Maqedoni, i gatshëm të vdesë për Erdoganin (VIDEO)


16/07/2016

“Jam në përkrahje të popullit turk dhe gjithashtu në përkrahje
të Recep Tayyip Erdogan. Unë si ish-ushtar i UÇK ’së jam moblizu ashtu siç kam
luftuar për trojet tona do të luftojë edhe për Turqinë”, ka thënë ai mbrëmë.

Por, si duket ai nuk është i vetëm.

Ai po thotë se ka përkrahje edhe nga ish-ushtarët e tjerë
të UCK’së që janë nga Kosova dhe Shqipëria.

“Tash sa kontaktova edhe me shokët e mi në Shqipëri dhe
Kosovë dhe ata janë të gatshëm të japim gjakun për Turqinë dhe Recep Tayyip
Erdoganin”, ka thënë ai./GazetaExpress/

13722706_143301876096417_976682440_n by GazetaExpress

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart