Burimet e BE’së: Grusht shteti është mirë i organizuar


15/07/2016

“Duket se grusht shteti është mirë i orkestruar nga një pjesë e madhe e ushtrisë, jo vetëm prej disa kolonelëve”, ka thënë burimi për Reutersin.

“Ata menjëherë morën nën kontroll aeroportet dhe televizionet”, ka thënë një burim vetëm pak minuta para se televizioni TRT të transmetonte deklaratën e ushtrisë.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart