Bernie Sanders për Trump-in: Ky njeri është mashtrues - Gazeta Express

Bernie Sanders për Trump-in: Ky njeri është mashtrues

07/02/2017 11:07

Sanders e ka quajtur mashtrues Trump-in, transmeton Express.

“Ky njeri është mashtrues”, tha Sanders për CNN.

Ai e ka akuzuar Trumpin se s’po e përmbushë atë që e premtoi për Wall Steet-in.

“Ky njeri [Trump] garoi për president të Shteteve të Bashkuara duke thënë, ‘Unë, Donald Trump, do ta luftojë Wall Street-in – këta njerëz po vrasin dhe po mbesin të pandëshkuar.’ E pastaj papritmas, ai i punëson të gjithë këta miliarder,” ka thënë Sanders.