Ambasada e Turqisë në Prishtinë: Erdogan dhe Qeveria janë në detyrë


16/07/2016

“Ngjarjet në Turqi janë përpjekje për një grusht shteti kundër një qeverie të zgjedhur. Me një unitet dhe solidaritet populli ynë është vënë kundër këtij dukurisë”, thuhet në komunikatën e ambasadës.

Sipas ambasadës turke në Prishtinë, Presidenti dhe Qeveria aktuale vazhdojnë të jenë në detyrë. Kjo nuk është një ngjarje cila e përfshinë Forcat e Armatosura Turke në tërësi.

Është aktivitetet të një grupi brenda Forcave të Armatosura Turke dhe kundër këtij populli ynë ka dhënë përgjigjën e duhur.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart