40 fluturime të anuluara në aeroport për shkak të mjegullës (Video) - Gazeta Express

27/12/2015 20:18

40 fluturime të anuluara në aeroport për shkak të mjegullës (Video)

27/12/2015 20:18

Shtatë prej flurimeve u kryen, por vetëm pasi pasagjerët u dërguan në aeroportin e Rinasit në Tiranë dhe në aeroportin e Shkupit.

40 u anuluan krejtësisht, kurse të tjerat mbetën të kryheshin më vonë, nëse kushtet përmirësohen.

Sipas zyrtarëve të aeroportit, problemi është i përvitshëm për shkak të mungesës së një investimi nga Qeveria.

Por pa telashe, mjegullën nuk po përballoi as komunikacioni rrugor.

Sipas raportit 24 orësh të policisë, u shënua një aksident me fatalitet, 16 të tjera me lëndime, dhe 40 vetëm me dëme materiale.

Mjegulla ne aeroport by GazetaExpress