Kthehu lart

Ky njeri i vë kondom telefonit - a do ta bënit edhe ju të njëjtën gjë? (Video)

Ky njeri i vë kondom telefonit - a do ta bënit edhe ju të njëjtën gjë? (Video) GazetaExpress E mërkurë, 11 Janar 2017 19:42

E keni menduar ndonjëherë se për çfarë mund ta përdorni një prezervativ, veçse me funksionin e tij të parë, pra që t’ju parandalojë një shtatzëni të padëshirueshme apo nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme?

Nëse nuk e keni menduar, më poshtë keni të paraqitur në mënyrë të detajuar. Bëhet fjalë për një përdorim në lidhje me aparatin tuaj celular. Mund të vishni prezervativin tek celulari juaj dhe çdo gjë do të shkojë mirë.

Nuk do të keni asnjë problem me përdorimin e ekranit të celularit, pra mund ta përdorni si cover, por edhe nëse doni të bëni foto në ujë, mjafton t’i vendosni një prezervativ. Ama kujdes: kontrollojeni të mos jetë i shpuar, pasi “magjia” mund të përfundojë keq. /JOQ    Data: 11 Janar 2017 19:42
    Autori: GazetaExpress
    • 10 gjëra që nuk i dini për Biblën. Numri 8 do t'ju shokojë 0

    Të tjera